Det är med stor glädje och stolthet vi gratulerar Helena Hedberg till att ha blivit tilldelad utmärkelsen som årets idrottslärare i Sverige!

Helena har varit en viktig del av vårt team sedan cirka 2007 och har ansvarat för Golfkul med enastående engagemang.

Hennes exceptionella kunskaper och förmåga att förmedla glädje och entusiasm till barnen har gjort henne ovärderlig för vår verksamhet. Vi är tacksamma för den positiva inverkan hon har haft på golfkuls deltagarna och för det arbete hon lägger ner varje sommar.

För att höra mer om Helena Hedbergs framstående prestation och hennes bidrag till idrottsundervisningen, vänligen besök följande länk:

Helena är årets idrottslärare – Sune, 11 år: ”Världens bästa” – P4 Skaraborg | Sveriges Radio

Utnyttja det strålande solskenet och det fantastiska vädret genom att ta tillfället i akt och ge dig ut på rangen!

Mattorna är nyskottade och bollmaskinen står redo för dig att svinga loss och finslipa din golfteknik.

Det är nu möjligt att lämna in nomineringar för Årets klubbchef 2023, och vi uppmanar er att ta chansen att nominera vår klubbchef, Anette Knutsson, för denna prestigefyllda utmärkelse.

Anette har visat enastående ledarskap, hängivenhet och skicklighet i sitt arbete som klubbchef. Hennes förmåga till att skapa en positiv och engagerande atmosfär har verkligen gjort avtryck i vår klubb. Genom att nominera Anette ger du erkännande åt hennes betydelsefulla bidrag och den positiva påverkan hon har haft på vår gemenskap.

Ta några minuter av din tid för att nominera Anette Knutsson och hjälp oss att lyfta fram hennes exceptionella insatser. Tillsammans kan vi visa uppskattning för hennes ledarskap och bidrag till vår klubb.

Nominera Anette till Årets klubbchef och låt oss gemensamt fira hennes framstående prestationer.

Detta gör du via länken nedan:

Årets klubbchef 2023 – Club Manager of the Year | GAF (Golf Administratörernas Förening) (gafsverige.se)

Hälsningar,

Richard Havmyr

Ordförande i Styrelsen