Det är nu möjligt att lämna in nomineringar för Årets klubbchef 2023, och vi uppmanar er att ta chansen att nominera vår klubbchef, Anette Knutsson, för denna prestigefyllda utmärkelse.

Anette har visat enastående ledarskap, hängivenhet och skicklighet i sitt arbete som klubbchef. Hennes förmåga till att skapa en positiv och engagerande atmosfär har verkligen gjort avtryck i vår klubb. Genom att nominera Anette ger du erkännande åt hennes betydelsefulla bidrag och den positiva påverkan hon har haft på vår gemenskap.

Ta några minuter av din tid för att nominera Anette Knutsson och hjälp oss att lyfta fram hennes exceptionella insatser. Tillsammans kan vi visa uppskattning för hennes ledarskap och bidrag till vår klubb.

Nominera Anette till Årets klubbchef och låt oss gemensamt fira hennes framstående prestationer.

Hälsningar,

Richard Havmyr

Ordförande i Styrelsen

Då GAFs hemsida ligger nere så får ni alla information från dem i nedan text. Nomineringarna som du fyller i kommer att gå direkt till deras mail och vi på Lundsbrunn GK har ingen möjlighet att se vad ni fyllt i.

Årets klubbchef 2023

Club Manager of the Year

Nominering

Club Manager of the Year blir en person som är en professionell ledare med stor handlingskraft vilket bidragit till klubbens och/eller svensk golfs utveckling.

Kommande tävling gäller ”2024” men det är handlingar under 2023 och tidigare år som avgör. Tävlingen är årligen återkommande. Nomineringstiden startar 6 november 2023 och avslutas 29 Februari 2024.

För årets (2023) nominering
Årets tidsangivelser:

6/11 – 29/2: Nomineringsperiod

Nomineringskriterier:
Managerns/klubbchefens genomförda aktiviteter de senaste åren (med tyngdpunkt på det senaste året) som resulterat i någon eller några av följande:
Aktiviteter och handlade som givit en ökning av antalet medlemmar/greenfeegäster och eller givit en ökning av omsättningen/intäkter.

Andra viktiga delar är utveckling av idrottslig verksamhet som träningar, aktiviteter, tävlingar och klubbliv för olika åldrar. Golfbanan är klubbens kanske viktigaste tillgång och har det skett förbättring och utveckling av golfbanan och övningsområden exempelvis?

Förbättring av befintliga eller nyuppförande av fastigheter som klubbhus, studio, juniorhus, boenden, maskinhall är även saker som påverkar hela verksamheten.

Att leda och organisera är centralt för en klubbchefs arbete. Har kandidaten med sitt ledarskap på anläggning utvecklat anläggningens olika delar och därmed skapat en stabil grund för anläggningens/golfklubbens framtid?

Ibland händer saker som man inte kunnat förutspå, i sådana fall, hur har kandidatens agerande vid och lösning på oförutsedda händelser varit. (i de fall detta har förekommit).

Annat som du vill lyfta fram hos din kandidat.

Kontaktuppgifterna i början av formuläret här nedan är för att vi kan behöva kontakta dig för flera frågor och för att du ska få en bekräftelse på att du har skickat in nomineringen.