Ungdom och Junior

JUNIORTRÄNING 2024

Juniorträningen på Lundsbrunn GK välkomnar ALLA mellan 2-21 år, oavsett tidigare erfarenhet eller färdighetsnivå.

Vi strävar efter att skapa en miljö där alla känner sig välkomna och där glädjen i golfen står i fokus. Genom vår juniorverksamhet vill vi inte bara att ungdomarna ska ha kul på golfbanan, utan också att de ska utvecklas på sin egen individuella nivå. Eftersom vi kommer jobba med en långsiktig satsning så kan vi förbereda våra juniorer på ett sätt som skapar en helt annan nivå av trygghet, medvetenhet, delaktighet och förståelse.

Grunden i all träning kommer vara att HA KUL och UTVECKLAS, men hur vi gör det kommer vara anpassat efter varje individ trots att vi tränar i grupp, på Lundsbrunn GK kommer mycket av fokuset ligga på att skapa en känsla av att vara del av något större och förstå att vara en del av ett lag kan hjälpa mig i min utveckling men även hjälpa andra med sin utveckling.

På Lundsbrunn GK kommer vi ha en tydlig struktur i det vi gör, allt för att samtliga juniorer ska ha lättare att förstå och ta till sig träningen. Lundsbrunns juniorverksamhetssatsning kommer att sträcka sig från åldern 2-21år och det kommer finnas träning som passar alla oavsett tidigare erfarenhet eller mål.

Vi strävar efter att juniorerna ska känna sig som en integrerad del av vår golfklubb, där de betraktar den som sitt andra hem. Vår träning är skräddarsydd för varje individ och vi har en tydlig handlingsplan för varje junior, oavsett om de vill fördjupa sig inom golfen eller bara njuta av spelet för skojs skull. Det ska helt enkelt vara roligt att vara junior i träning på Lundsbrunn GK.

Träningen startar måndag 8 April v;15. 

Det kommer att vara 18 tillfällen med uppehåll v; 16,31,32.

10 personer i varje grupp.

Juniorträning 9-12 år: Måndagar kl 18:00 

Juniorträning 13-21 år: Tisdagar kl 17:00 & Tisdagar kl 18:00

Varje träningstillfälle är 50 minuter 

Pris: 1695 kr, i detta pris ingår ett bollkort som kommer att laddas med 180 kr per dag, vilket ger dig möjlighet att slå 150 bollar varje dag.

Om du inte använder hela summan av 180 kr varje dag, utan till exempel bara använder 80 kr, kommer kortet automatiskt att laddas med ytterligare 80 kr så att saldo på kortet alltid är 180 kr varje dag. Detta innebär att kortet inte fylls på om du inte utnyttjar det, utan det är en inställning som säkerställer att du alltid har 180 kr tillgängliga på kortet.