Bli sponsor

Vi på Lundsbrunn GK kan erbjuda goda möjligheter för ditt företag att synas! Varje år spelas det över 25 000 bokade rundor på vår natursköna bana vilket gör att vi ligger i topp i området. Av dessa är ca 8000 gäster från när och fjärran.

Ett samarbete med oss ger ditt företag en arena att utveckla affärskontakter på under angenäma former i samband med golfspel. Golfen kan bidra med en kundnära verksamhet där glädje, trivsel och gemenskap ger bra förutsättningar att lyfta fram just Ditt företag. Vi har mottot ”Klubben med personlig service” Något vi är stolta över! Vi värnar om våra 1400 medlemmar och gör också allt för att gäster ska känna sig välkomna under sin vistelse hos oss. Klubben har en välbesökt restaurang, med mycket generösa öppettider under hela golfsäsongen.

Vi kan skräddarsy din sponsring hos oss så att den passar just din marknadsföring. Tillsammans kartlägger vi Dina önskemål och offererar Dig ett skräddarsytt förslag anpassat för just Ditt företag. Så kontakta oss gärna för en närmare presentation av vad vi har att erbjuda.

För mer information kontakta vår klubbchef Anette Knutsson.

Mobil 0705-90 55 02