Företagsgolf

Vill du få kunder och anställda att känna sig speciella så kan vi hjälpa dig!

Vi har lång erfarenhet av att arrangera företagsgolf. Vi vet att en dag i golfens tecken ger bra möjligheter att vårda kundkontakter under angenäma former. Kundträffar med golf är populära. Vi kan skräddarsy Er företagsgolf med de önskemål och behov Ni efterfrågar. Oavsett vad ni väljer kommer ert företag att få mycket till ett bra pris. Vi skapar förutsättningarna till en positiv dag där upplevelsen lämnar goda minnen. Du kan koncentrera dig på att få till det kundnära mötet i en avslappnad miljö.

Företagsgolfen är bokningsbar långt i förväg eller med kort varsel beroende på tillgänglighet. Ni behöver inte vara samarbetspartner hos oss på Lundsbrunn GK för att förlägga er företagsgolf här.

Vi vet också att många företag använder golfen som en del i sin personalvård. Personalaktiviteter med golf i centrum skapar gemenskap och ger engagemang i yrkeslivet.

Att skapa goda möten passar väl in på vårt motto ”Klubben med personlig service”. Vi värnar om värdegrunden där glädje, gemenskap och trivsel sätts högt. Vi hoppas att ni efter ert besök känner av den stämningen.

För mer information kontakta vår klubbchef Anette Knutsson

Mobil 0705-90 55 02