Träna

Erik Blomqvist

Mikael Leander

Golfutveckling

BLI EN BÄTTRE SPELARE MED INDIVIDANPASSAD GOLFTRÄNING

Boka en golfkurs eller golflektion med våra professionella Balance Golf Coacher
och se fram en ren bollträff. Varje gång!

SCREENING

Anpassa din sving efter din kropps förutsättningar.

Under en screening mäter vi din kropps skelettstruktur, leder, rörlighetsförmåga och hur du genererar kraft. Efter genomförd screening får du en individanpassad handlingsplan att jobba vidare med för din personliga golfutveckling. Målet är att du ska få en ökad förståelse för din kropps förutsättningar och hur du kan bli bättre på golf.

Screeningen är 60 minuter och kan följas upp av ytterligare lektioner kopplade till handlingsplanen.

Screeningtillfället består av 3 delar:

  • Vi mäter din kropps skelettstruktur, leder och rörelseförmågan. Detta skapar förutsättningarna för din golfsving.
  • Vi mäter hur du genererar kraft och hur du kan anpassa det efter din kropps förutsättningar för att kunna slå längre och mer kraftfullt.
  • Genom vår algoritm kan vi därefter individanpassa din naturliga svingrörelse och vägleda dig i hur du ska svinga utifrån ett anatomiskt och motoriskt sätt, kopplat till en önskad bollflykt. Du får hjälp med ett anpassat grepp, en anpassad uppställning, bollplacering och ett anpassat dynamiskt sikte utifrån dina förutsättningar.

Pris – Screening, 1 person:

60 min – 1 495 kr

PRIVATLEKTION

Privatlektioner 1 person:

25 min – 445 kr

50 min – 795 kr

Privatlektioner 2 person:

50 min – 895 kr

GRUPPTRÄNING

Utveckla din golf med våra temakurser

Våra temakurser sker i mindre grupper (max 12 deltagare) för dig som vill addera extra träning eller lägga fokus på specifika områden. Under säsongen erbjuder vi flera olika inriktningar. Utöver sving teknik kommer vi även jobba med driver, puttning, närspel, chip och det mentala spelet. Vi utlovar lärorika timmar och aha-upplevelser tillsammans med andra nyfikna golfare. Målet med kurserna är att du ska öka din spelglädje och få med dig enkla verktyg som gör din träning roligare, tydligare och ger mer resultat.

Prova på golf

Privatpersoner, företag, idrottsföreningar eller skolor får möjlighet att prova på golfspel. Perfekt för t.ex. ett slutet sällskap, ett kompisgäng, ett lag eller en klass. Lite instruktion ingår och det finns möjlighet att låna klubbor för spel på korthålsbanan.