Övningsområden

Våra övningsområden ligger alldeles intill klubbhuset på bekvämt gångavstånd och bjuder på många möjligheter både för uppvärmning innan rundan och för att finslipa olika moment av golfandet.

Driving range

På vår Driving Range kan du träna i alla väder. Du kan även träna efter mörkrets inbrott då det finns belysning på rangen fram till 21.00. Med utslagsplatser både under tak och under bar himmel finns förutsättningarna oavsett väder att slå en hink eller två. Här tränas det flitigt på egen hand.

Pitchområde

Intill driving rangen ligger vårt område för pitch- och wedgeträning. Träna på det korta inspelet här, och limma upp bollen intil någon av flaggorna.

Puttningsgreen

Vår vackert och lätt ondulerade puttningsgreen ligger i nära anslutning till klubbhuset. Här kan du träna på precisionsputtning och förfina riktning och längd. Eller värma upp innan spel med en liten putt-tävling. Puttingreen ligger väl placerad så du lätt tar dig ut till start när det väl är din tur.

Övningshål

Vi har ett övningshål lite bortanför driving rangen där du t.ex. kan mäta upp din slaglängd eller träna på bunkerslag.

Korthålsbanan

Vår korthålsbana lämpar sig också ypperligt för att träna på korta klubbor och närspel under mer realistiska förhållanden. Dessutom ger den en bra möjlighet för alla som vill prova på golfspel, eller som är nybörjare och vill spelträna i en mindre stressig miljö. Här spelar vi med egna bollar.